• +302103229303
  • apc@apc.gr

Εικόνα πιστοποίησης ΕΣΠΑ Ψηφιακή Δράση

01 Μαρ 2009

Η APC S.A.Σύμβουλος Υποστήριξης του Ομίλου ΣΕΛΟΝΤΑ

Η APC S.A., ανέλαβε την εξ ολοκλήρου παρακολούθηση όλων των έργων και Προγραμμάτων (αδειοδοτήσεις, σύνταξη – παρακολούθηση επενδυτικών σχεδίων κλπ) που αφορούν τις μονάδες υδατοκαλλιέργειας, ιχθυογεννητικούς σταθμούς και εγκαταστάσεις συσκευασίας, μεταποίησης και εμπορίας αλιευμάτων του Ομίλου ΣΕΛΟΝΤΑ.
Ο Όμιλος ΣΕΛΟΝΤΑ αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους του κλάδου της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας. Με παραγωγική δυναμικότητα 30,000 τόνων τελικού προϊόντος, 44 μονάδες εκτροφής, εξαγωγική δραστηριότητα σε 11 χώρες, 18 θυγατρικές εταιρείες, 7 ιχθυογεννητικούς σταθμούς, 7 μονάδες συσκευασίας και 2 μονάδες μεταποίησης / φιλετοποίησης, ο Όμιλος ΣΕΛΟΝΤΑ θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους παραγωγής μεσογειακών ειδών ιχθυοκαλλιέργειας παγκοσμίως.
Το έργο αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε. με τα στελέχη της APC S.A. τα οποία ως εξωτερικοί Σύμβουλοι παρείχαν υπηρεσίες εκπόνησης μελετών επιμέρους έργων και προγραμμάτων.

About Us

Η APC sa είναι εταιρεία συμβούλων με έδρα την Αθήνα, η οποία ασχολείται με παροχή υπηρεσιών για αναπτυξιακό και χωροταξικό σχεδιασμό, περιβαλλοντικά θέματα , εκπόνηση επενδυτικών μελετών και προγραμμάτων καθώς και σχεδιασμό, διαχείριση και αξιολόγηση Εθνικών και Ενωσιακών προγραμμάτων.

Η APC sa έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στους τομείς της αλιείας και υδατοκαλλιέργειας, την αγροτική και περιφερειακή ανάπτυξη , καθώς και στο υδάτινο περιβάλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σόλωνος 14,
Αθήνα, 10673

+30 210 32 29 303

+30 210 32 29 340

+30 210 32 29 304

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Get Monthly Newsletter
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας μας. Τα cookies είναι αρχεία που αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή σας και χρησιμοποιούνται για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης αλλά και για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας.
Περισσότερα Αποδέχομαι