• +302103229303
  • apc@apc.gr

Σχέδιο Εργασίας της Πολιτικής Απορρήτου της Ιστοσελίδας

Η Εταιρεία μας δίνει προτεραιότητα στον σεβασμό των προσωπικών σας δεδομένων και λαμβάνει εύλογα μέτρα για την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας σε σχέση με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Κατωτέρω ακολουθεί πλήρης ενημέρωση σε σχέση με την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας μας www.apc.gr (εφεξής η «Ιστοσελίδα») από την Εταιρεία.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου σάς δίνει γενικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Καθότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς ακριβώς θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία στο μέλλον, σας παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες όταν αλληλεπιδρούμε μαζί σας, για παράδειγμα, σε ανακοινώσεις που παρέχονται σε προωθητικό υλικό μας.

1. Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας;

1.1 Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η εταιρεία με την επωνυμία APC ADVANCED PLANNING CONSULTING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. και το διακριτικό τίτλο APC S.A., η οποία εδρεύει στην Αθήνα, τηλέφωνο: 2103229303 και 2103229340, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
apc@apc.gr (εφεξής η «Εταιρεία»). Μπορείτε να απευθύνεστε στα ανωτέρω στοιχεία για οποιοδήποτε θέμα αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά και για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παρούσα πολιτική απορρήτου και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους εξής τρόπους:

Α) Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση στα τηλέφωνα 2103229303 και 2103229340 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

Β) Email στο apc@apc.gr

2. Ποια δεδομένα μου υφίστανται επεξεργασία, για ποιο σκοπό και ποια η νομική βάση της επεξεργασίας;

2.1 Εμπορική επικοινωνία
2.1.1 Γενική Εμπορική Επικοινωνία

Εφόσον εγγραφείτε στο newsletter μας ή μας δώσετε την συγκατάθεσή σας προς το σκοπό της άμεσης εμπορικής επικοινωνίας σε οποιοδήποτε σημείο, η Εταιρεία μας θα δύναται να επεξεργάζεται τα στοιχεία επικοινωνίας που μας δηλώνετε, με σκοπό την εμπορική προώθηση, διενεργώντας εμπορικές επικοινωνίες (τηλεφωνικά, με email, fax).

Η νομική βάση της συγκεκριμένης επεξεργασίας είναι η προηγούμενη συγκατάθεσή σας.
2.2 Λειτουργία της Ιστοσελίδας

Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα σας προς τον σκοπό της λειτουργίας της Ιστοσελίδας. Τα εν λόγω στοιχεία αποτελούν έναν συνδυασμό πληροφοριών που εσείς μας παρέχετε, καθώς και πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα. Η νομική βάση για την επεξεργασία είναι το έννομο συμφέρον της εταιρείας μας για την ασφαλή και άρτια λειτουργία της Ιστοσελίδας μας και το έννομο συμφέρον της εταιρείας μας για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και τη βελτιστοποίηση των συστημάτων μας.

2.3 Εκπλήρωση συμβατικής σχέσης

Εφόσον έχετε συμβατική σχέση μαζί μας ή βρισκόμαστε σε στάδιο διαπραγματεύσεων μαζί σας για τη σύναψη συνεργασίας, η Εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, όπου απαιτείται στοιχεία τιμολόγησης) για την εκτέλεση της συμβατικής μας σχέσης ή την εξυπηρέτηση του προσυμβατικού σταδίου, καθώς και τη συμμόρφωση με την έννομη υποχρέωση της Εταιρείας προς τήρηση των φορολογικών ρυθμίσεων και διατάξεων.

2.4 Στατιστική ανάλυση για τη βελτίωση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας
Επεξεργαζόμαστε προς το σκοπό αυτόν όλα τα δεδομένα που θα έχουμε συλλέξει στο πλαίσιο των προηγούμενων σκοπών επεξεργασίας, ως συγκεντρωτικά και μόνον στατιστικά στοιχεία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα που δεν επιτρέπουν την ταυτοποίηση των υποκειμένων. Η νομική βάση της συγκεκριμένης επεξεργασίας είναι το έννομο συμφέρον της Εταιρείας να βελτιώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Όταν μας δίνετε την συγκατάθεσή σας για οποιοδήποτε από τα ανωτέρω μπορείτε να την άρετε οποτεδήποτε για το μέλλον με επικοινωνία στα στοιχεία της Εταιρείας καθώς και με διαγραφή (unsubscribe) στο αντίστοιχο λινκ στο email επικοινωνίας.

3. Πόσο χρόνο διατηρούνται τα δεδομένα μου;

3.1 Τα δεδομένα που γνωστοποιείτε στην Εταιρεία μέσω της Ιστοσελίδας, καθώς και τα δεδομένα που συλλέγονται από εμάς για την εκπλήρωση της συμβατικής μας σχέσης τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκτέλεση της συμβατικής μας σχέσης και για όσο χρονικό διάστημα τυχόν απαιτείται από την κείμενη νομοθεσία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας εκ του νόμου.
3.2 Τα δεδομένα επικοινωνίας μαζί σας καθώς και των προσωπικών σας επιλογών για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας μαζί σας τα διατηρούμε για πέντε (5) χρόνια από την λήψη της συγκατάθεσής σας (οπότε και η Εταιρεία θα σας ενημερώσει για να ζητήσει να λάβει εκ νέου την συγκατάθεσή σας) ή μέχρι την άρση της συγκατάθεσής σας για καθέναν από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας, οπότε η Εταιρεία διαγράφει τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν τα χρησιμοποιεί εφεξής με εξαίρεση όσα δεδομένα οφείλει να διατηρεί βάσει της εκτέλεσης της σύμβασης ή/και σε εκπλήρωση υποχρέωσης της εκ του νόμου.

4. Ποια είναι τα δικαιώματά μου σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και πώς μπορώ να τα ασκήσω;

Η Εταιρεία σέβεται απόλυτα τα δικαιώματα σας σε σχέση με την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Τα δικαιώματά σας μπορείτε να τα ασκήσετε στα στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας:

Α) Με τηλεφωνική εξυπηρέτηση στα τηλέφωνα 2103229303 και 2103229340 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

Β) Με υποβολή αιτήματος στην έδρα της Εταιρείας, Μνησικλέους 2, Αθήνα, 10556

Γ) Με αποστολή Email στο apc@apc.gr

Δ) Με αποστολή απλού ταχυδρομείου στην Δ/νση ταχυδρομείου Μνησικλέους 2, Αθήνα, 10556

Προς διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε κατωτέρω τα δικαιώματά σας βάσει των άρθρων του Γενικού Κανονισμού περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων 679/2016:

  • Δικαίωμα Πρόσβασης (άρθρο 15)
  • Δικαίωμα Διόρθωσης (άρθρο 15)
  • Δικαίωμα Διαγραφής (άρθρο 17)
  • Δικαίωμα Περιορισμού (άρθρο 18)
  • Δικαίωμα Φορητότητας (άρθρο 20)
  • Δικαίωμα Εναντίωσης (άρθρο 21)


Άρση συγκατάθεσης (opt-out)
:
Δικαιούστε να άρετε την συγκατάθεσή σας, όπου προβλέπεται ως βάση της επεξεργασίας η λήψη της συγκατάθεσης. Η άρση γίνεται για το μέλλον.

Εποπτική αρχή:
Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική εποπτική αρχή σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Στην Ελλάδα, η εποπτική αρχή για την προστασία δεδομένων είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr).

Δεν θα σας επιβαρύνουμε με κόστος για την άσκηση των δικαιωμάτων σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν, όπως προβλέπει ο νόμος, το αίτημά σας για πρόσβαση σε πληροφορίες είναι αβάσιμο ή υπερβολικό, οπότε δυνάμεθα να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν χρεώσεις πριν ολοκληρώσουμε το αίτημά σας.

Στόχος μας είναι να απαντήσουμε σε τυχόν έγκυρα αιτήματα το αργότερο εντός ενός (1) μηνός από τη λήψη τους, εκτός εάν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει αρκετά αιτήματα, οπότε στοχεύουμε να απαντήσουμε εντός τριών μηνών. Θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να χρειαστούμε περισσότερο από έναν (1) μήνα για τους λόγους που παρατίθενται ανωτέρω. Μπορεί να σας ρωτήσουμε αν μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς θέλετε να λάβετε ή τι είναι αυτό ακριβώς που σας απασχολεί. Επίσης η Εταιρεία μας δύναται να αποκρούσει αιτήματα που είναι αβάσιμα ή υπερβολικά ή καταχρηστικά ή κακόπιστα ή εν γένει παράνομα, στο πλαίσιο των προβλέψεων του νόμου.

5. Αποδέκτες των δεδομένων και σχέσεις της Εταιρείας με τρίτους – Διαβίβαση σε τρίτες χώρες

5.1 Στο πλαίσιο λειτουργίας της Ιστοσελίδας και της εκπλήρωσης των συμβατικών μας υποχρεώσεων, η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες οι οποίες αποκτούν πρόσβαση μόνον σε όσα δεδομένα σας είναι απολύτως απαραίτητα για την εν γένει παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, τη λειτουργική και μηχανογραφική οργάνωση της ιστοσελίδας μας, τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας. Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, εξασφαλίζουμε συνεχώς το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται μόνο στους παρόχους υπηρεσιών και σε συνεργαζόμενες εταιρείες, οι οποίες έχουν επιλεγεί προσεκτικά και δεσμεύονται με σύμβαση εκ των προτέρων.
5.2 Επί παραδείγματι, προκειμένου να λειτουργήσει η Ιστοσελίδα μας συνεργαζόμαστε με εταιρεία η οποία παρέχει κεντρικές υπηρεσίες πληροφορικής και η οποία, ως εκτελούσα την επεξεργασία κατ’ εντολήν και για λογαριασμό της Εταιρείας μας, φιλοξενεί και διαχειρίζεται την Ιστοσελίδα μας.
5.3 Οι συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες είναι εξωτερικοί συνεργάτες επεξεργασίας δεδομένων, και ως εκ τούτου χρησιμοποιούν τα δεδομένα που παρέχονται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Ως εκ τούτου, έχουμε συνάψει συμφωνίες με αυτές τις εταιρείες αναφερόμενοι στη λήψη μέτρων ασφαλείας και στην παρακολούθηση των μέτρων αυτών σε τακτική βάση.
5.4 Η Εταιρεία διατηρεί κατά κανόνα τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Σε περίπτωση που πρόκειται να διαβιβασθούν δεδομένα σε τρίτες χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για τις οποίες δεν υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, θα λαμβάνονται όλες οι κατάλληλες εγγυήσεις που προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις διαβιβάσεις προς τρίτες χώρες και θα αναρτώνται οι σχετικές πληροφορίες στην Ιστοσελίδα της εταιρείας μας.
5.5 Μέσω της Ιστοσελίδας ενδέχεται να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες τρίτων, συνεργατών ή μη της Εταιρείας μας. Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία μας ουδεμία ανάμειξη έχει σε τυχόν συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας που πραγματοποιείται από τους παρόχους τρίτων ιστοσελίδων στις οποίες εισέρχεστε. Ως εκ τούτου, για την πληρέστερη ενημέρωσή σας αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας από τους τρίτους παρόχους, θα πρέπει να συμβουλεύεστε την αντίστοιχη πολιτική απορρήτου στην εκάστοτε ιστοσελίδα την οποία επισκέπτεστε.

6. Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων μου;

Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων.

Η Εταιρεία λαμβάνει Οργανωτικά και Τεχνικά μέτρα ασφαλείας όπως:

  • Δέσμευση εμπιστευτικότητας
  • Μέτρα ασφάλειας που αφορούν εκτελούντες επεξεργασία
  • Αντίγραφα ασφαλείας
  • Προστασία από κακόβουλο λογισμικό
  • Χρήση κρυπτογράφησης σε φορητά αποθηκευτικά μέσα
  • Μέτρα φυσικής ασφαλείας

Τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας που τελούν υπό τον έλεγχο τους αντίστοιχα και μόνο κατ’ εντολή τους και από τους αποδέκτες, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

7. Cookies

7.1 Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να είναι λειτουργική ή πιο αποδοτική στη λειτουργία της, για τη βελτίωση της πλοήγησής σας, για να σας παρέχουμε τις πλήρεις δυνατότητες της ιστοσελίδας και για να διασφαλίσουμε την ορθή εμφάνιση του περιεχομένου.
7.2 Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε μια ψηφιακή πλατφόρμα, τα οποία, στη συνέχεια, χρησιμοποιούνται ως μέσο αναγνώρισης του υπολογιστή σας. Τα cookies που τοποθετούνται από τον κάτοχο της ψηφιακής πλατφόρμας ονομάζονται «first party cookies». Τα cookies που τοποθετούνται από άλλους ονομάζονται «third party cookies». Τα cookies τρίτου μέρους επιτρέπουν την παροχή δυνατοτήτων ή λειτουργιών τρίτου μέρους (όπως αναλυτικά στοιχεία, διαφημίσεις και βίντεο) στην ψηφιακή πλατφόρμα ή μέσω αυτής. Τα μέρη που τοποθετούν τα third party cookies μπορούν να αναγνωρίσουν τη συσκευή σας τόσο όταν επισκέπτεται την ψηφιακή μας πλατφόρμα όσο και όταν επισκέπτεται ορισμένες άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.
7.3 Τα cookies που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα by default είναι τα ακόλουθα:
Το Google Analytics είναι ένα εργαλείο της Google που βοηθά τους κατόχους ιστοσελίδων και εφαρμογών να κατανοήσουν πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τους τις ιδιότητές τους. Μπορεί να χρησιμοποιεί cookie για να συλλέγει πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση μιας ιστοσελίδας, χωρίς προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για κάθε επισκέπτη. Το κύριο cookie που χρησιμοποιείται από το Google Analytics είναι το cookie "_ga".
Εκτός από την αναφορά στατιστικών στοιχείων χρήσης ιστοτόπων, το Google Analytics μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης, σε συνδυασμό με ορισμένα cookie διαφήμισης που περιγράφονται παραπάνω, για την εμφάνιση πιο σχετικών διαφημίσεων στα προϊόντα της Google (όπως η Αναζήτηση Google) και σε ολόκληρο τον ιστό καθώς και για τη μέτρηση των αλληλεπιδράσεων με τις διαφημίσεις που εμφανίζονται.

Cookies 1P_JAR

Αυτά τα cookie χρησιμοποιούνται από την Google για την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων σε ιστότοπους Google, βάσει πρόσφατων αναζητήσεων και προηγούμενων αλληλεπιδράσεων.

Η παρούσα πολιτική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος με τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας.

8. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική, για παράδειγμα για να συμμορφωθούμε με τις νέες απαιτήσεις που επιβάλλουν ισχύοντες νόμοι, οδηγίες, ή τεχνικές απαιτήσεις ή σε περίπτωση αναθεώρησης διαδικασιών ή πρακτικών μας. Θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε αναθεώρηση στην Πολιτική Απορρήτου μας με δημοσίευση της στην Ιστοσελίδα της εταιρείας μας http://www.apc.gr

Τελευταία ενημέρωση 28/5/2019

About Us

Η APC sa είναι εταιρεία συμβούλων με έδρα την Αθήνα, η οποία ασχολείται με παροχή υπηρεσιών για αναπτυξιακό και χωροταξικό σχεδιασμό, περιβαλλοντικά θέματα , εκπόνηση επενδυτικών μελετών και προγραμμάτων καθώς και σχεδιασμό, διαχείριση και αξιολόγηση Εθνικών και Ενωσιακών προγραμμάτων.

Η APC sa έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στους τομείς της αλιείας και υδατοκαλλιέργειας, την αγροτική και περιφερειακή ανάπτυξη , καθώς και στο υδάτινο περιβάλλον.

Recent Tweets

APC SA

RT @EU_MARE: 🗓️SAVE THE DATE for the 2019 seminar on #Fisheries Science! A half day dedicated to exploring the #research needs & prioritie…

APC SA

RT @PerformFISH_EU: #AquacultureEurope 2019 coming up!🐠 Register to get your spot 👋 #Aquaculture #Today #And #Tomorrow https://t.co/kzr3vZ…

Follow APC SA on Twitter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μνησικλέους 2 (& Μητροπόλεως γωνία)
105 56 ΑΘΗΝΑ

+30 210 32 29 303

+30 210 32 29 340

+30 210 32 29 304

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Get Monthly Newsletter
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας μας. Τα cookies είναι αρχεία που αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή σας και χρησιμοποιούνται για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης αλλά και για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας.
Περισσότερα Αποδέχομαι