• +302103229303
 • apc@apc.gr

Εικόνα πιστοποίησης ΕΣΠΑ Ψηφιακή Δράση

Εξειδίκευση στις Υδατοκαλλιέργειες

Όσον αφορά τους τομείς της Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας , η APC S.A. είναι η πρωτοπόρος εταιρεία συμβούλων  στην Ελλάδα.

Αν έχετε εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας και θέλετε καθοδήγηση , σας προσφέρουμε  τη γνώμη των έμπειρων στελεχών μας σε περιπτώσεις όπως όταν ψάχνετε για επενδυτικά προγράμματα, πως να την λειτουργήσετε πιο αποτελεσματικά , ή στο πώς θα καταφέρετε να βελτιώσετε την βιωσιμότητα της επιχείρησης σας.

Ακόμη , εάν είστε επαγγελματίας επενδυτής ή μέρος ενός επενδυτικού ομίλου με επίγνωση του μεγάλου δυναμικού του κλάδου της υδατοκαλλιέργειας και θέλετε να αναπτύξετε ένα νέο πρόγραμμα υδατοκαλλιέργειας  αλλά δεν έχετε την εμπειρία που απαιτείται ώστε να τα καταφέρετε μόνος , είμαστε οι καταλληλότεροι για να σας εισάγουμε στον κλάδο, κάνοντας την ιδέα σας πράξη , με σίγουρα και σταθερά βήματα. Επιπροσθέτως, σας παρέχουμε τη βοήθεια μας στην  περίπτωση που είστε κάποιος που θέλει να  επενδύσει σε μια στρατηγική ευκαιρία απόκτησης μιας μιας επιχείρησης υδατοκαλλιέργειας.

Αν πρόκειται λοιπόν , η ομάδα μας είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σας προκύψει. Είμαστε αυτό που χρειάζεστε.

Με σκοπό την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη υποστήριξη των επιχειρήσεων, η APC S.A. προσφέρει υπηρεσίες όπως:

 • Εκπόνηση Μελετών σκοπιμότητας – οικονομοτεχνικών μελετών και επιχειρησιακών σχεδίων.
 • Αναζήτηση και αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών.
 • Προετοιμασίας φακέλου και έλεγχος προδιαγραφών με σκοπό την ένταξη σχεδίων σε επιχορηγούμενα Προγράμματα
 • Εκπόνηση μελετών - εκθέσεων για αδειοδότηση επιχειρήσεων.
 • Σχεδιασμός προγραμμάτων ανασχεδιασμού επιχειρησιακών μονάδων και λειτουργιών.
 • Διασφάλιση απαιτήσεων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και υποστήριξη για απόκτηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (Σ.Δ.Π.) όπως HACCP, ISO 9001-2000, ISO 22000, ISO 14000, AGROCERT, GLOBALGAP, OHSAS 18001 κ.α.
 • Διενέργεια ερευνών αγοράς και εκστρατειών προώθησης προϊόντων.
 • Υποστήριξη ειδικών νομοθετικών θεμάτων (προσφυγές ΣτΕ κ.ά.) .
 • Εκπαίδευση στελεχών σε θέματα ποιότητας και υγιεινής ασφάλειας τροφίμων.
 • Προγράμματα έρευνας, καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας
 • Επιστημονική τεκμηρίωση σε νομοθετήματα κλαδικού χαρακτήρα
 • Lobbing φορέων για κλαδικά θέματα.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η APC sa ενεργεί ως μεσολαβητής , σύμβουλος , εταίρος ή συντονιστής σε προγράμματα έρευνας και τεχνικής υποστήριξης.

Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Καταρχάς ,είμαστε μια εταιρεία που διακατέχεται με περιβαλλοντική ευθύνη , νοιάζεται για τους ανθρώπους της και είναι...

Περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Όσον αφορά τους τομείς της Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας , η APC S.A. είναι η πρωτοπόρος εταιρεία συμβούλων στην Ελλάδα.

Περισσότερα

About Us

Η APC sa είναι εταιρεία συμβούλων με έδρα την Αθήνα, η οποία ασχολείται με παροχή υπηρεσιών για αναπτυξιακό και χωροταξικό σχεδιασμό, περιβαλλοντικά θέματα , εκπόνηση επενδυτικών μελετών και προγραμμάτων καθώς και σχεδιασμό, διαχείριση και αξιολόγηση Εθνικών και Ενωσιακών προγραμμάτων.

Η APC sa έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στους τομείς της αλιείας και υδατοκαλλιέργειας, την αγροτική και περιφερειακή ανάπτυξη , καθώς και στο υδάτινο περιβάλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σόλωνος 14,
Αθήνα, 10673

+30 210 32 29 303

+30 210 32 29 340

+30 210 32 29 304

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Get Monthly Newsletter
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας μας. Τα cookies είναι αρχεία που αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή σας και χρησιμοποιούνται για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης αλλά και για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας.
Περισσότερα Αποδέχομαι