• +302103229303
  • apc@apc.gr

Εικόνα πιστοποίησης ΕΣΠΑ Ψηφιακή Δράση

Γιατί να μας επιλέξετε

Καταρχάς , είμαστε μια εταιρεία που διακατέχεται από κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη , νοιάζεται για τους ανθρώπους της και είναι ορθολογική ως προς τις επιχειρηματικές πρακτικές και την διακυβέρνηση της.

Με την εμπειρία του προσωπικού της APC sa , ειδικά στο τομέα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας (Αλιευτικής Πολιτικής , Τοπική και εδαφική ανάπτυξη κ.α.)  η εταιρεία έχει δημιουργήσει στρατηγικές συμμαχίες με ερευνητικά ιδρύματα και αντίστοιχες συμβουλευτικές επιχειρήσεις σε διάφορες χώρες. Μέσω αυτής της  πολυετούς συνεργασίας με παρεμφερούς σκοπού εταιρίες συμβούλων σε διεθνές επίπεδο, εξασφαλίζουμε με ευχέρεια την δυνατότητα προετοιμασίας, υποβολής και υλοποίησης κοινών προτάσεων και κοινή δράση σε Κοινοτικά και Διεθνή Προγράμματα και Προκηρύξεις.

Πέρα από το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο  προσωπικό μας , διαθέτουμε εξωτερικούς συνεργάτες / εμπειρογνώμονες οι  οποίοι ασχολούνται με εξειδικευμένα επιστημονικά πεδία.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της εταιρείας διαθέτουν :

  • Τεχνογνωσία και συμβουλευτική εμπειρία σε πολλούς κλάδους.
  • Ολοκληρωμένη και σε βάθος γνώση των περιοχών ειδικότητας τους.
  • Άριστη γνώση των τάσεων και του τρόπου λειτουργίας των θεσμών , των οργάνων , των προγραμμάτων , και γενικά των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Εκτεταμένη εμπειρία στην επιχειρησιακή έρευνα , στις έρευνες αγορών , στις κλαδικές μελέτες, στην χρηματοοικονομική ανάλυση επιχειρήσεων, στον σχεδιασμό προγραμμάτων ανάπτυξης  καθώς και στην δημιουργία επιχειρηματικών σχεδίων.

 

Τέλος διότι μας διέπουν αρχές όπως :

  • Τηρούμε με αυστηρότητα τους κανόνες εχεμύθειας και επαγγελματικού απορρήτου
  • Εκφράζουμε την αλήθεια όπως την βλέπουμε.
  • Αναλαμβάνουμε μια δέσμευση, μόνο εάν πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε αξία για τον πελάτη
  • Εργαζόμαστε με επαγγελματική συνέπεια

 

 

 

Η παροχή υπηρεσιών στηρίζεται στην ποιότητα αυτών, εφαρμόζοντας ένα Λειτουργικό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, με το οποίο είναι πιστοποιημένη η Εταιρία. (ISO 9001:2015)

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η APC sa ενεργεί ως μεσολαβητής , σύμβουλος , εταίρος ή συντονιστής σε προγράμματα έρευνας και τεχνικής υποστήριξης.

Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Καταρχάς ,είμαστε μια εταιρεία που διακατέχεται με περιβαλλοντική ευθύνη , νοιάζεται για τους ανθρώπους της και είναι...

Περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Όσον αφορά τους τομείς της Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας , η APC S.A. είναι η πρωτοπόρος εταιρεία συμβούλων στην Ελλάδα.

Περισσότερα

About Us

Η APC sa είναι εταιρεία συμβούλων με έδρα την Αθήνα, η οποία ασχολείται με παροχή υπηρεσιών για αναπτυξιακό και χωροταξικό σχεδιασμό, περιβαλλοντικά θέματα , εκπόνηση επενδυτικών μελετών και προγραμμάτων καθώς και σχεδιασμό, διαχείριση και αξιολόγηση Εθνικών και Ενωσιακών προγραμμάτων.

Η APC sa έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στους τομείς της αλιείας και υδατοκαλλιέργειας, την αγροτική και περιφερειακή ανάπτυξη , καθώς και στο υδάτινο περιβάλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σόλωνος 14,
Αθήνα, 10673

+30 210 32 29 303

+30 210 32 29 340

+30 210 32 29 304

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Get Monthly Newsletter
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας μας. Τα cookies είναι αρχεία που αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή σας και χρησιμοποιούνται για τις βασικές λειτουργίες πλοήγησης αλλά και για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας.
Περισσότερα Αποδέχομαι